Sprængt svinemørbrad vendt i friske krydderurter
Ingredienser

  • 1 svinemørbrad, afpudset for sener og hinder
  • 1 spsk salt
  • ½ tsk. sukker
  • 1 laurbærblad
  • 1 nellike
  • Friske krydderurter

Opløs salt og sukker i 2½ dl kogende vand. Tilsæt laurbærblad og nellike. Køl det ned. Læg en helt afpudset svinemørbrad  i saltlagen i ca. 8 timer i køleskab. Tag kødet op af saltlagen og kog det i lidt vand ved svag varme i 10-15 minutter. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være ca. 65 grader.

Når svinemørbraden er helt afkølet, vendes den i finthakkede friske krydderurter. Skæres derefter i skiver og serveres med en lækker salt og godt brød.


Kommentar:

  

Malacakastbjerg.dk > Hvem er vi? > Opskrifter > Hovedretter > Sprængt svinemørbrad vendt i friske krydderurter webmaster