Gullashsuppe
Ingredienser

(6. pers.)

  • 100 g bacon
  • Olie
  • 250 g løg
  • 150 g gulerødder i små tern
  • 700 g hakket oksekød
  • 3 peberfrugter
  • 3-4 fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1½ spsk. paprika
  • 100 g tomatpuré
  • 1 3/4 liter bouillon
  • Salt
  • 1½ dl fløde
  • 1 dl syltede rødbeder i tern

Tilbehør: Creme fraiche, syltede rødbeder i tern og purløg samt godt brød

 

Hak og brun løgene med bacon i tern og læg det til side.

Brun kødet, tilsæt løg, bacon samt de øvrige ingredienser.

Bring suppen i kog og lad den koge, til grønsagerne er møre.

Kom tilbehøret i små skåle og server det til suppen sammen med et godt stykke brød.


Kommentar: En af Flemmings favoritter. God på en kold dag.

  

Malacakastbjerg.dk > Hvem er vi? > Opskrifter > Hovedretter > Gullaschsuppe webmaster