Ingredienser
(6. pers.)
- 100 g bacon
- Olie
- 250 g løg
- 150 g gulerødder i små tern
- 700 g hakket oksekød
- 3 peberfrugter
- 3-4 fed hvidløg
- 2 dåser hakkede tomater
- 1½ spsk. paprika
- 100 g tomatpuré
- 1 3/4 liter bouillon
- Salt
- 1½ dl fløde
- 1 dl syltede rødbeder i tern
Tilbehør: Creme fraiche, syltede rødbeder i tern og purløg
samt godt brød
Hak og brun løgene med bacon i tern og læg det til side.
Brun kødet, tilsæt løg, bacon samt de øvrige ingredienser.
Bring suppen i kog og lad den koge, til grønsagerne er møre.
Kom tilbehøret i små skåle og server det til suppen sammen med et
godt stykke brød.
Kommentar:
En af Flemmings favoritter. God på en kold dag.
|