Ingredienser
- 350 g mørk chokolade
- 250 g smør + lidt til formen
- 3 store æg
- 250 g mørk muscovadosukker (brun farin kan bruges)
- 85 g mel
- 1 tsk bagepulver
Tænd ovnen på 160 grader, varmluft 140 grader. Smør formen med smør.
Hak chokoladen og smelt den sammen med smør over svag varme. Rør godt
og lad den køle lidt af.
Pisk æggene hvide og luftige. Pisk sukker i lidt ad gangen til massen
er tyk og skinnende.
Vend forsigtigt den smeltede chokolade i æggemassen.
Sigt mel og bagepulver i og rør forsigtigt til dejen er ensartet.
Hæld dejen i formen og bag kagen ca. 30-35 min.
Kagen skal være fugtig indeni, den bliver mere fast, når den er kølet
af.
Lad kagen køle af i formen.
Kommentar: |