Panna cotta med ananasgazpacho
Ingredienser

(6 pers.)

Panna cotta

  • 4 dl sødmælk
  • 2 blade husblas
  • 65 g rørsukker
  • ½ vaniljestang

Udblød husblas i vand i ca. 10 min.

Kog mælken op med sukker og vanilje.

Tag husblas op af vandet og knug den fri for overskydende vand.

Tilsæt den udblødte husblas mælkeblandingen og sigt massen over i 6 glas.

Stil på køl til panna cottaen har sat sig, dæk herefter med film.

 

Ananasgazpacho

  • 2 tykke skiver ananas
  • Saften af 1 lime
  • ½ dl vand
  • Evt. rørsukker

Mix alle ingredienserne i en blender. Stil på køl og sigt gazpachoen over panna cottaen før servering.


Kommentar:

  

Malacakastbjerg.dk > Hvem er vi? > Opskrifter > Andet > Panna cotta med ananasgazpacho webmaster