Ingredienser
- 200 g brun farin
- 2 æg
- ½ stang vanille
- 250 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk stødt kanel
- ½ tsk salt
- 100 g mandler
Pist farin, æg og vanille til en tyk masse.
Tilsæt de hele mandler og fordel dem
grundigt i massen.
Bland hvedemel, bagepulver, kanel og salt
sammen. Blandingen tilsættes æggemassen lidt efter lidt.
Dejen er nu klistret, men ikke mere klistret
end den kan formes til 2 aflange "pølser", som trykkes flade. Dyp
hænderne i koldt vanden inden.
Pølserne bages ved 150 grader i ca. 30
minutter. sættes til afkøling i ca. 5 minutter, hvorefter de skæres på
skrå i 1½ cm brede stykker.
Placer skiverne fladt på en bageplade og bag
dem yderligere 10 minutter.
Afkøles på bagerist og opbevares i
tætsluttende kagedåse.
Kommentar: Nydes med en cafe
latte el. lign. |