Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad
i en kasserolle eller i mikrobølgeovnen på fuld effekt (maks. 800 W) i
1-2 minutter.
Rør æggeblommen og vandet i chokoladen og lad
chokoladeblandingen køle af.
Pisk fløden til skum, gerne med en elpisker.
Vend fløden i chokoladen, og lad det stå og køle af i
ca. 2 timer, til moussen er stivnet.
Skyl sharonfrugterne og skær dem i stykker.
Blend frugten med en stavblender eller i en blender.
Smag til med sukker og citronsaft. Stil det koldt.
Læg chokoladen i en plasticpose.
Smelt chokoladen i en kasserolle med varmt vand eller i
mikrobølgeovnen på fuld effekt (maks. 800 W), ca. 30 sekunder.
Klip et lille bitte hul i posens ene hjørne.
Sprøjt chokoladen ud på smørrebrødspapir til små gitre.
Lad dem køle af.
Halver passionsfrugterne og grav frugtkødet ud.
Fordel saucen på fire tallerkner.
Form moussen til kugler, anret dem på tallerknerne og
pynt med chokoladegitre og passionsfrugt.