Guldkorn

Alexander, 28. april 2011

På vej hjem fra fodbold snakker vi om, hvad Alexander har lavet i børnehaven i løbet af dagen. "Vi har spillet fodbold og leget Wollor Warkwaft". Vi må formode, at Wollor Warkwaft er det samme som World of Warcraft.

Alexander, juli 2010

På stranden på Koh Samui udbryder Alexander pludseligt, mens han peger op på himlen: "Far, se en fladskærm!!!" Drengen havde set en faldskærm.

Alexander, 15. maj 2010

Vi sidder ved frokostbordet og snakker om vores kommende tur til Fårup Sommerland, hvor vi skal fejre Natashas fødselsdag. Vi snakker om, hvad vi skal have med, og dertil spørger Alexander: "Skal vi så ikke have vores blå spisekuffert med?" Os: Spisekuffert??? Alexander: "Ja, den der vi kan have mad i." Os: "Nåååå, vores køletaske."

Alexander, marts 2010

Alexander har lige været i bad, og han skal efterfølgende smøres med creme. Alexander: "Mor, du skal også huske at smøre albuerne på knæene".

Natasha, marts 2010

Vi sidder ved morgenbordet lørdag morgen og snakker om lidt af hvert. Natasha siger så: "Jeg ved godt hvad smørtænder det er!" Os: "Nå hvad er det?" Natasha: "Det er når man har så meget smør på sit brød, at man kan se tænderne i smørret." Nååå, hun mente tandsmør.

Alexander, 22. februar 2010

Alexander har netop været til 5 års undersøgelse hos lægen. Da vi kommer ud i venteværelset igen siger han højt: "Så, næste levende billede...."

Alexander, 15. februar 2010

Vi skal til at spise aftensmad, spaghetti og kødsauce. Alexander: Mor, har vi mere af det der marcipanost?". Måske han mener parmesanost.

Alexander, 30. november 2009

Alexander er syg, og han pyldrer og er rigtig skidt tilpas. Alexander: "Jeg gider ikke være syg". Mor: "Årh, det går over igen". Alexander: "Neeej, det går ALDRIG over igen". Man er da ikke i tvivl om hvilket køn han tilhører.

Alexander, 30. juli 2009

Vi har lige spist aftensmad, og vi sidder og snakker om hvordan Alexanders dag i børnehaven er gået. Alexander: "Jeg har kysset en i dag." Lilli: "Nå?, hvem var det?". Alexander: "Mathilde...., for hun er så smuk."

Natasha/Alexander, 18. februar 2009

Flemming er ved at børste tænder på Natasha og Alexander. Alexander: "Far, er det i dag vi skal sige HURRA?" Flemming: "Nej, det er godt nok først i morgen." Natasha: "Men far, så skal du altså ikke vågne alt for tidlig!"

Alexander, 2. februar 2009

Alexander har fødselsdag i dag, og han har bestemt, at vi skal spise aftensmad på Burger King. Inden vi skal af sted siger Flemming: "Alexander, du har fået noget tusch på din Hilfiger, så den skal lige lægges i blød."

Alexander kigger undersøgende på sine fingre og siger undrende: "Hvad for en Hilfinger???"  

Alexander, 18. december 2008

Til rundkreds i børnehaven bliver bliver der snakket om jul.

Gitta (en af de voksne): "Alexander, hvor skal du holde jul henne?"

Alexander: "Derhjemme i stuen med et juletræ."

Natasha, 21. september 2008

Natasha er begyndt til dance. Her til morgen er hun ved at fortælle, hvad hun har lært: "Og jeg kan gå i pasta....". Mon ikke det er spagat hun mener?

Natasha, 9. april 2008

Natasha er blevet fotograferet i børnehaven. Da hun kommer hjem og fortæller om fotograferingen siger hun: "Ham fotografen var bare så hurtig, at jeg slet ikke nåede at smile ordentligt!!". Spændende bliver det at se billederne.

Natasha, 5. april 2008

Vi sidder og spiser aftensmad. Snakken falder på alt mellem himmel og jord. Nærmest ud af det blå spørger Natasha: "Far, dengang du var barn, var der så sådan nogle vandpumper, når I skulle have vand." Hvor gammel er det lige, at hun tro vi er???? 

Natasha, 20. januar 2008

Flemming sidder i stuen og ser håndbold (DK-Rusland). Natasha læner sig eftertænksomt ind over bordet, Natasha: "Far? Når jeg bliver voksen, hvis jeg så bliver sådan en pige, der spiller håndbold - hvor skal man så sætte sine dunker henne??? Mon ikke det er vanddunkene hun hentyder til?

Natasha, 24. december 2007

Det er juleaften, og vi får besøg af Julemanden, mens vi danser om juletræ. Begge børn er helt elektriske omend en smule tilbageholdende, men de tør langsomt op. Da Julemanden har afleveret den store sæk med gaver og er gået igen siger Natasha: "Hvornår kommer den rigtige Julemand - det der var jo bare Bedstefar!". Vi kan nok ikke skjule sandheden for hende ret meget længere....

Alexander, oktober 2007

Alexander og Natasha er på weekend hos Bedste og Bedstefar. På en tur ned til Brugsen har ungerne fået en is til hjemturen - Natasha en jordbæris og Alexander en Kung Fu is. Natasha: Uhm, min is smager af jordbær (der er jordbær udenpå). Alexander: Uhm, min smager af mand! (der er en Kung Fu mand udenpå....)

Alexander, 22. september 2007

Vi er samlet hos Farmor og Farfar. Moster Wivi er på besøg, og hun og Flemming har siddet og snakket om løst og fast. Moster Wivi: "Nå, jeg tror lige jeg vil gå for mig selv lidt". Alexander (meget lidt diskret): "Dig ud og tisse!", og det måtte Moster Wivi sige ja til.

Natasha, 30. august 2007

Vi er alle 4 i Bilka sammen med Moster for at handle ind til udlærtsfesten for Lilli og Michelle. Mor og Moster har fået lagt nogle af de skrøbelig ting nederst i vognen, og da Flemming kommer med en kasse æbler siger han for sjov til Natasha: "Nej, de tøser kan da slet ikke finde ud af at pakke en vogn....", hvor efter Natasha siger: Nej far, så er det jo godt, at vi har en mand som dig!". Så har man alligevel hørt det med......

Natasha, 31. juli 2007

Vi har lige fået at vide at Helle og Allan venter sig. Flemming og jeg sidder og snakker om det over aftensmaden. Natasha siger så efter nogen tid med stor undren i stemmen: "Har ham Allan godt nok råd til en baby?"

Natasha, 23. juni 2007

Til Helle og Allans bryllup. Natasha ser det flotte og fyldte gavebord. Natasha: "Skal vi have pakkespil nu?"

Alexander, marts 2007

Alexander og Natasha var på weekendophold hos Bedste og "Bedstesvær" (Bedstefar) mens huset i Godthåb blev sat i stand. Alexander gik og var lidt pyldret. Bedste: Alexander, du skal da ikke være så pyldret. Du er jo en stor dreng:) Alexander: Neeej. Bedste: Er du så en lille dreng? Alexander: Neeej.... Bedste: Hvad er du så? Alexander:  Pige.....

Natasha, februar 2007

Natasha elsker at blive kløet på ryggen. En eftermiddag, hvor Flemming klør hende på ryggen, siger hun: "Far, det er så dejligt. Jeg får helt hønsehud (læs: gåsehud)"

Alexander, 21. januar 2007

Der er fremvisning på vores hus, og vi er taget ned til Moster M og Casper. Bedste: "Alexander, hvem har slået en prut?" Alexander hopper ned fra skødet, vender sig om og siger: "Bedste." Det var vist ikke det svar, som hun  havde ventet.

Natasha, 30. december 2006

Natasha sad og kiggede i det sommerkataloget fra Hennes & Mauritz. Der var meget fint sommertøj, som hun godt kunne tænke sig. Der var åbenbart også noget, som hun mente, at Lilli godt kunne bruge: "Mor, kunne du ikke tænke dig sådan en fin balkjole? Lilli: "Nej, hvorfor det?" Natasha: "Jo, for du har sådan noget gammelt tøj, mor."

Natasha, Julen 2006

Lilli havde bagt italienske biscotti, og de skal jo være ret hårde. Natasha ville gerne have en af dem. "Må jeg gerne få en af de der hårde PINDE, som mor har bagt?" FRÆKKE UNGE:)

Natasha, 16. marts 2006

Alexander er i bad og er ved at få håret vasket. Natasha siger så, "Mor, skal vi også redde Alexanders hår og se om han har fidus?" (der havde været lus i børnehaven).

Natasha, 18. august 2005

Vi havde haft fødselsdagsgæster om eftermiddagen, så Natasha havde ikke fået sovet, efter hun kom hjem fra børnehave. Da vi så sad og spiste aftensmad, var hun blevet meget træt, og hun sad derfor og svajede fra side til side. Lige pludseligt siger hun: "Åhh, jeg vælter..." (det gjorde hun dog ikke).

Natasha, juli 2005

Vi havde været på besøg hos Oldemor og Oldefar i Hvalpsund. Mens Oldemor snakkede med os sagde Natasha: "Hende Oldemor snakker godt nok højt (læs: snakker godt nok meget).

Natasha, september 2004

En aften skulle vi til aften have farsbrød med kartofler og bearnaisesauce. For Natasha var det "Farfar-brød med banansauce".

Natasha ca. 2 år
Når vi spurgte Natasha, hvilket køn babyen i Lillis mave skulle være, var svaret som regel: En lillebror, som skulle være en pige!
 
Malacakastbjerg.dk > Hvem er vi? > Natasha/Alexander > Guldkorn webmaster