Miniwraps med laks og avocado
(8-10 pers.)
-
1 glas rød stenbiderrogn
-
1 pakke smøreost
naturel
-
Salt og peber
-
2 avocadoer
-
Citronsaft
-
1 bakke rucola
-
5 hvedetortillaer
-
200 g røget laks
1. Vend
stenbiderrognen i smøreosten. Smag til med peber og evt. salt.
2. Halver
avocadoerne, fjern sten og skal, og skær avocadokødet i skiver. Dryp med
citron, så det ikke mørkner.
3. Skyl
rucolabladene, og tør dem i et viskestykke.
4. Lun
tortillaerne kortvarigt på en tør pande. Lad dem køle lidt af, inden de
smøres med osteblandingen. Fordel lidt rucola, laks og avocado på hver
tortilla, og rul den sammen.
Læg rullerne med
åbningen nedad, og skær hver rulle i 4-6 skiver lidt på skrå. Læg
skiverne på et fad, og pynt med rucolablade
Kommentar:
Meget lækker og nem forret. Også god på en tapasbuffet eller -tallerken.
Men pas på, for der er altid plads til én mere:)
|