Guldkorn

Alexander, oktober 2007

Alexander og Natasha er på weekend hos Bedste og Bedstefar. På en tur ned til Brugsen har ungerne fået en is til hjemturen - Natasha en jordbæris og Alexander en Kung Fu is. Natasha: Uhm, min is smager af jordbær (der er jordbær udenpå). Alexander: Uhm, min smager af mand! (der er en Kung Fu mand udenpå....)

Alexander, 22. september 2007

Vi er samlet hos Farmor og Farfar. Moster Wivi er på besøg, og hun og Flemming har siddet og snakket om løst og fast. Moster Wivi: "Nå, jeg tror lige jeg vil gå for mig selv lidt". Alexander (meget lidt diskret): "Dig ud og tisse!", og det måtte Moster Wivi sige ja til.

Natasha, 30. august 2007

Vi er alle 4 i Bilka sammen med Moster for at handle ind til udlærtsfesten for Lilli og Michelle. Mor og Moster har fået lagt nogle af de skrøbelig ting nederst i vognen, og da Flemming kommer med en kasse æbler siger han for sjov til Natasha: "Nej, de tøser kan da slet ikke finde ud af at pakke en vogn....", hvor efter Natasha siger: Nej far, så er det jo godt, at vi har en mand som dig!". Så har man alligevel hørt det med......

Natasha, 31. juli 2007

Vi har lige fået at vide at Helle og Allan venter sig. Flemming og jeg sidder og snakker om det over aftensmaden. Natasha siger så efter nogen tid med stor undren i stemmen: "Har ham Allan godt nok råd til en baby?"

Natasha, 23. juni 2007

Til Helle og Allans bryllup. Natasha ser det flotte og fyldte gavebord. Natasha: "Skal vi have pakkespil nu?"

Alexander, marts 2007

Alexander og Natasha var på weekendophold hos Bedste og "Bedstesvær" (Bedstefar) mens huset i Godthåb blev sat i stand. Alexander gik og var lidt pyldret. Bedste: Alexander, du skal da ikke være så pyldret. Du er jo en stor dreng:) Alexander: Neeej. Bedste: Er du så en lille dreng? Alexander: Neeej.... Bedste: Hvad er du så? Alexander:  Pige.....

Natasha, februar 2007

Natasha elsker at blive kløet på ryggen. En eftermiddag, hvor Flemming klør hende på ryggen, siger hun: "Far, det er så dejligt. Jeg får helt hønsehud (læs: gåsehud)"

Alexander, 21. januar 2007

Der er fremvisning på vores hus, og vi er taget ned til Moster M og Casper. Bedste: "Alexander, hvem har slået en prut?" Alexander hopper ned fra skødet, vender sig om og siger: "Bedste." Det var vist ikke det svar, som hun  havde ventet.

Natasha, 30. december 2006

Natasha sad og kiggede i det sommerkataloget fra Hennes & Mauritz. Der var meget fint sommertøj, som hun godt kunne tænke sig. Der var åbenbart også noget, som hun mente, at Lilli godt kunne bruge: "Mor, kunne du ikke tænke dig sådan en fin balkjole? Lilli: "Nej, hvorfor det?" Natasha: "Jo, for du har sådan noget gammelt tøj, mor."

Natasha, Julen 2006

Lilli havde bagt italienske biscotti, og de skal jo være ret hårde. Natasha ville gerne have en af dem. "Må jeg gerne få en af de der hårde PINDE, som mor har bagt?" FRÆKKE UNGE:)

Natasha, 16. marts 2006

Alexander er i bad og er ved at få håret vasket. Natasha siger så, "Mor, skal vi også redde Alexanders hår og se om han har fidus?" (der havde været lus i børnehaven).

Natasha, 18. august 2005

Vi havde haft fødselsdagsgæster om eftermiddagen, så Natasha havde ikke fået sovet, efter hun kom hjem fra børnehave. Da vi så sad og spiste aftensmad, var hun blevet meget træt, og hun sad derfor og svajede fra side til side. Lige pludseligt siger hun: "Åhh, jeg vælter..." (det gjorde hun dog ikke).

Natasha, juli 2005

Vi havde været på besøg hos Oldemor og Oldefar i Hvalpsund. Mens Oldemor snakkede med os sagde Natasha: "Hende Oldemor snakker godt nok højt (læs: snakker godt nok meget).

Natasha, september 2004

En aften skulle vi til aften have farsbrød med kartofler og bearnaisesauce. For Natasha var det "Farfar-brød med banansauce".

Natasha ca. 2 år
Når vi spurgte Natasha, hvilket køn babyen i Lillis mave skulle være, var svaret som regel: En lillebror, som skulle være en pige!
 
Malacakastbjerg.dk > Hvem er vi? > Natasha/Alexander > Guldkorn webmaster