Miniwraps med laks og avocado
Ingredienser

(8-10 pers.)

  • 1 glas rød stenbiderrogn

  • 1 pakke smøreost naturel

  • Salt og peber

  • 2 avocadoer

  • Citronsaft

  • 1 bakke rucola

  • 5 hvedetortillaer

  • 200 g røget laks

1.   Vend stenbiderrognen i smøreosten. Smag til med peber og evt. salt.

2.   Halver avocadoerne, fjern sten og skal, og skær avocadokødet i skiver. Dryp med citron, så det ikke mørkner.

3.   Skyl rucolabladene, og tør dem i et viskestykke.

4.   Lun tortillaerne kortvarigt på en tør pande. Lad dem køle lidt af, inden de smøres med osteblandingen. Fordel lidt rucola, laks og avocado på hver tortilla, og rul den sammen.

Læg rullerne med åbningen nedad, og skær hver rulle i 4-6 skiver lidt på skrå. Læg skiverne på et fad, og pynt med rucolablade

Kommentar: Meget lækker og nem forret. Også god på en tapasbuffet eller -tallerken. Men pas på, for der er altid plads til én mere:)

  

Malacakastbjerg.dk > Hvem er vi? > Opskrifter > Forretter/Tapas > Miniwraps med laks og avocado webmaster