Biscotti med kanel og mandler
Ingredienser
  • 200 g brun farin
  • 2 æg
  • ½ stang vanille
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk stødt kanel
  • ½ tsk salt
  • 100 g mandler

Pist farin, æg og vanille til en tyk masse.

Tilsæt de hele mandler og fordel dem grundigt i massen.

Bland hvedemel, bagepulver, kanel og salt sammen. Blandingen tilsættes æggemassen lidt efter lidt.

Dejen er nu klistret, men ikke mere klistret end den kan formes til 2 aflange "pølser", som trykkes flade. Dyp hænderne i koldt vanden inden.

Pølserne bages ved 150 grader i ca. 30 minutter. sættes til afkøling i ca. 5 minutter, hvorefter de skæres på skrå i 1½ cm brede stykker.

Placer skiverne fladt på en bageplade og bag dem yderligere 10 minutter.

Afkøles på bagerist og opbevares i tætsluttende kagedåse.


Kommentar: Nydes med en cafe latte el. lign.

Malacakastbjerg.dk > Hvem er vi? > Opskrifter > Andet > Biscotti med kanel og mandler webmaster