Daimislagkage
Ingredienser

Bund

  • 3 æggehvider
  • 150 g sukker
  • 150 g smuttede mandler (blendes)

Daimis

  • 2 stk. Daim dobbelt (á 56 g) i alt 112 g
  • 3 æggeblommer
  • 1/2 dl sukker
  • 3 dl piskefløde

Bund:

Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse.

Mandlerne blendes og vendes forsigtigt i.

Hæld dejen i en velsmurt springform.

Bages nederst i en forvarmet ovn ved 165° i ca. 45 min.

Daimis:

Pisk æggeblommer og sukker til en stiv masse.

Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i æggemassen sammen med den grofthakkede Daim.

Tag lidt Daim fra til pynt. 
 

Vend den afkølede kagebund ud af formen, rengør formen, beklæd den med bagepapir og læg bunden tilbage i formen.

Hæld iscremen over bunden og stil formen 2 timer i fryseren.

Pynt kagen med den hakkede Daim, Daim Dragée og evt. lidt flødeskum.

 


Kommentar: Uhm

  

Malacakastbjerg.dk > Hvem er vi? > Opskrifter > Dessert & andet > Daimislagkage webmaster